• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Таблети с навигация – последната тенденция в света на GPS системите!

22:22, 23 Юни 2013 видяна 11293 пъти
3,16 / 5 (123 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Вече многократно сме Ви запознавали с големия брой предимства и удобства, които ни носят модерните GPS устройства. Те са верен спътник и водач по време на нашите пътувания. За други, като международни шофьори и хора изкарващи прехраната си на път, е немислимо да нямат едно от тези невероятни устройства до себе си.
Днес ще Ви запознаем с най-новите тенденции в света на GPS навигациите, а именно – таблети с навигация. В последно време таблетите печелят все повече почитатели и завладяват все по-голяма част от пазара. Трудно е да не се забележи как навсякъде около нас по заведения, бензиностанции и обществени места с безжичен интернет, хората използват таблетите си за какво ли не – игри, интернет, филми, SKYPE, Facebook и т.н. От малки деца до възрастни хора, таблетите са мания, която няма как да бъде пропусната.
След като споменахме основните функции на таблетите можем да отбележим и другато им приложение - могат да ни служат и като пътеводител. На пазара се намират устройства на достъпна цена, с вграден GPS модул, готови да ни водят прецизно по непознати пътища, когато сте на ексурзия или по работа. По този начин Вие получавате едно мултифункционално устройство, комбиниращо в себе си мощта и възможностите на компютър и навигационните умения на GPS.
Все повече производители вграждат GPS модули в таблетите си, като изборът, който ние крайните клиенти имаме, е наистина голям. LEOS, DIVA, Privileg, Prestigio, Ampe, Apple, Samsung са само част от производителите, които предлагат таблети с GPS навигация. Някои от марките пък се целят още по-високо, стремейки се да предлагат възможно най-голям брой екстри на по-достъпна цена.  За пример можем да дадем LEOS, които в своя GPS Tab7 DVB-T Navigator 7” – комбинират таблет с нов андроид (версия 4), GPS навигация и цифрова телевизия. Имайки това устройство до Вас, си гарантирате, че никога няма да скучаете, а и че никога няма да се отклоните от верния маршрут. Фирми като DIVA, Privileg, Prestigio също имат модели включващи опция за телевизия.
Изброеното до тук е част от екстрите, които тези нови, феноменални устройства могат да ни предложат. Съчетайте удоволствието, работата и забавлението. Таблетите се предлагат в най-различни размери от 7“ до 10“ инча. Те са леки, лесно преносими и много добре изглеждащи.
За повече информация и модели можете да разгледате ТУК.

 


Коментари

avatar

Sinai 2015-08-30 21:43:44

Super

avatar

mitko ivanov 2013-11-26 22:17:38

Mnogo iako\r\n

avatar

vasko 2013-11-20 20:00:43

Super\r\n

Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com