• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Таблет Diva 7” GPS Android Navigator

22:38, 29 Януари 2013 видяна 4395 пъти
3,09 / 5 (148 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Днес отново ще говорим за най-нашумелите напоследък устройства – таблетите. Все повече производителите на модерна техника се стремят да направят устройствата си малки на размер и с множество функции. Насочваме погледа си именно към един такъв таблет – Diva GPS Android Navigator.
Устройството е много компактно със своите 7’’-инча екран. Макар и малък на размери Diva GPS Android Navigator притежава притеглящ погледа, красив дизайн. Вътре в себе си той крие впечатляващи характеристики. Снабден е с 1GHZ процесор, 1GB RAM памет и 8GB вградена памет. Всичко това е управлявано от операционната система Android, даваща огромно поле за действие и персонализиране на Вашия  таблет. Таблетът е подходящ за гледане на филми и видео, слушане на музика, сърфиране в интернет, офис, facebook, а вградената на предния панел камера Ви позволява да провеждате видео разговори по Skype.
В началото на статията споменахме за мултифункционалността. Diva GPS Android Navigator е не просто таблет. Той притежава и вграден GPS приемник. По този начин Вие се сдобивате с таблет-навигация, готов да Ви насочва по правилния път, когато се намирате в непознат град или местност.
Diva GPS Android Navigator е идеалният спътник в ежедневието. Този таблет комбинира в себе си множество от фукции, готови да задоволят всичките Ви нужди. За повече информация натистнете ТУК.

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com