• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Таблет за подарък - как да изберем най-подходящия?

15:44, 04 Декември 2018 видяна 5093 пъти
3,49 / 5 (543 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Таблетите са модерни смарт устройства и са изключително разпространени. Актуалността им идва от множеството функции, които притежават. Те са мобилни, компактни и представляват съвкупност от екстри в един продукт, който можем да носим винаги с нас. Функционалността на таблетите може да бъде описана като малък преносим компютър. Те притежават повечето от най-разпространените функции на настолния ви компютър и така ги правят достъпни навсякъде, не само у дома. Таблетите могат да бъдат най-различни като функции и екстри. В зависимост от модела, те могат да възпроизвеждат аудио, видео и текстови файлове, снимки, могат да правят снимки, на тях може да съхранявате информация, да използвате приложения, както и функции като Bluetoothи Wi-fi, а на някои модели – и 3G.


Популярността и актуалността на таблетите ги прави често желан и избиран подарък. Ние обичаме да радваме близките си и когато това трябва да стане, ние полагаме усилия да изберем най-подходящия вариант за тях, търсейки модерен и функционален таблет на ниска цена. Наближават празници и ето че се оказваме отново на кръстопът. Как да изберем най-подходящия таблет? Изникват много въпроси, които да ни насочат към отговора, но все пак се лутаме и не знаем как да изберем.


Има няколко основни въпроса, често задавани от потребителите. В настоящата статия ще ви помогнем с максимално количество информация.


Каква марка таблет да избера?

Както изяснихме, популярността на таблетите идва най-вече поради тяхната мобилност и функционалност. Това предизвиква интерес в потребителите, като повишава търсенето. Знаем, че търсенето определя предлагането, и поради големият интерес доста големи производители включиха таблета сред предложенията си. Така днес на пазара можем да срещнем множество продукти на наистина качествени и големи марки, които са лидери на пазара и са с утвърдена репутация. Сред предлаганите на пазара продукти от по-бюджетните варианти за таблети препоръчваните марки са Diva, Prestigio, Turbo X. Ако желаете да се сдобиете с таблет от по-висок клас, ви препоръчваме Samsung, Lenovo, Huawei, Acer, Apple.


 

Каква големина на дисплея е най-подходяща?


Размерът на екрана на таблета е друга ключова характеристика от техническите параметри, на която трябва да обърнем внимание. Таблетите се предлагат с различна големина. Срещаме таблети 7”, 8”, 9”, 9.7”, 10”, 12” и т.н. Изборът на големина зависи изцяло от потребностите на този, който ще ползва устройството, и неговите предпочитания. Ако таблетът ще се ползва най-вече за гледане на видеа, по-подходящо е да се спрете на такъв с по-голям екран. Ако ще бъде подарък за малко дете, то е добре да се спрете на по-малък, за да е по-удобен за малкия потребител. Предимства имат и малките, и големите. По-малките инчове предлагат компактност и са по-лесни за пренасяне, а по-големите – по голяма яснота, по-добра картина, по-удобни са за работа.
 

 

Кои функции са най- актуални и полезни?


Функциите на таблетите са многобройни и необятни. С годините те са се увеличили и сега таблетите предлагат наистина удивителни опции. При избора на таблет трябва да съобразим от какви екстри ще има нужда този, който ще ползва устройството. Ако потребителят ще разчита на фотографиите, като правенето на лични снимки, снимки на различни обекти, ако работата му изисква заснемането на снимки, то е добре да обърнем внимание на качеството на камера и разделителната способност. Ако ще го ползва за преглед на документи, четене на книги и текстови файлове, статии и др., то е добре да обърнем внимание на резолюцията и големината на дисплея. Ако ще се използва от деца, то е добре да заложим на по-добри технически параметри и повече памет, понеже инсталирането на игри изисква по-мощен процесор и по-голяма оперативна и вътрешна памет. Освен това пазарът предлага и удароустойчиви таблети, които са много подходящи за малките, които все още са леко невнимателни и не са развили способността за опазване на вещите си до голяма степен.


Изключително модерни и съвременни са моделите таблет с навигация. Това са таблети с приложение с навигационен софтуер, който е напълно функционален и с високо качество. Модели се предлагат с актуални карти на Европа, с български език за говор и меню и допълнителни предупреждение и информация в софтуера. Ако правите подарък за възрастен, не се колебайте да спрете на този вариант. Те се предлагат в комплект със зарядно за кола и стойка, така че директно да се ползват по предназначение без да е необходимо закупуването на отделни аксесоари. Една актуална и много полезна функция за по-голямата част от потребителите, е наличието на 3G слот и функцията „телефон”. Тя ви позволява да поставите SIM карта в таблета с мобилни данни и така да го ползвате като телефон и също така да използвате мобилни данни за Интернет  като телефон и също така да използвате мобилни данни за Интернет 3G в зависимост от плана към съответния мобилен оператор. Това ви прави мобилни, независими от wi-fi връзка за достъп до Интернет и ви осигурява свобода за ползване на приложения и сърфиране из Интернет.Таблетите са модерни и съвременни мобилни устройства. Подходящи са както за развлечение, така и за работа. Те могат да ви спестят време, да ви осигурят мобилност и да ви доставят удоволствие с достъп до множество актуални екстри и функции. Популярността им и големият интерес сред потребителите са разширили пазара откъм оферти, както и с повишаването на конкуренцията за потребителите са достъпни множество варианти на добри цени.


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com