• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Как да превърнем своя таблет или смартфон в GPS навигация?

12:03, 30 Май 2017 видяна 9939 пъти
3,43 / 5 (689 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Таблетът и смартфонът са многофункционални и удобни устройства, които последните години добиха огромна популярност. Днес почти всеки има смартфон, а всеки трети притежава таблет и го използва на-рационално. Със смарт устройство от този тип можете да ползвате редица функции, които ще ви създадат удобство, ще спестят време и  ще запълнят свободното ви време, давайки ви достъп до забавления, приложения и информация. Функционалността на даден таблет или смартфон зависи най-вече от неговите технически параметри.

Едно от най-големите предимства на устройство от този тип е, че дава достъп до магазин за приложения, където огромен брой безплатни и платени игри и програми са достъпни. Те ще усъвършенстват таблета Ви и ще го направят удобен и функционален специално за вашите нужди.

Едно от най-търсените приложения е навигацията. Почти всеки инсталира приложения за навигация на своя таблет или смартфон. Така лесно и бързо може да намира дадени маршрути и обекти, до които да достигне безпроблемно. Приложенията за навигация се делят на работещи в онлайн и в офлайн режим. За да използвате първите е необходимо ползването на Интернет връзка чрез Wi-fi или мобилни данни (ако таблетът има 3G / 4G посредством карта от оператор).  

Да използвате смарт устройството си за навигация има много предимства - лесно, бързо е, не се налага да купувате друга техника, а и ако става въпрос за смартфона ви - той винаги е с вас и  няма да го забравите когато тръгвате на път и ще може да разчитате на него, когато инцидентно ви се наложи да използвате навигация.

Можете да изтеглите най-подходящото за вас приложение за вас, да си закупите аксесоари за него - стойка, зарядно, като по този начин ще го пригодите перфектно и удобно за ползване като навигация.

За щастие и улеснение днес се предлагат гениалните съчетания таблет с навигация. Предложението с е разшири в множество вариации, като днес се предлага във варианти 3 в 1, 4 в 1 и 5 в 1. Предлагат се таблети на различните марки, сред които Prestigio, Diva, Acer Iconia, Asus, Lenovo, Samsung и др. Различават се като инчове, технически параметри и предназначение на навигационния софтуер. Относно последното се предлагат навигации за кола и навигации за камион. Картите са за цяла Европа, включително Балканския полуостров. Софтуерът е изключително интуитивен лесен за употреба. Колкото до техническите параметри, предлагат се таблети с навигация с цифрова телевизия, с функция "видеорегистратор" за запис на пътя, функция "телефон"и др.

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com