• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Таблет с 3G - 4G и слот за SIM карта

14:49, 04 Април 2017 видяна 8859 пъти
3,55 / 5 (659 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Таблетите са високо функционални устройства, които все повече се търсят и добиха голяма популярност през последните години. Клиенти от всички възрастови групи се интересуват от тях и намират практическа ползва от тях. Детски таблет за игри, таблет, с който да си вършите работа, с който да снимате, да сърфирате из мрежата - таблетът може да Ви е полезен за куп неща. Той е компактен като смартфон, функционален като него,но с голям и удобен екран. Поради този интерес днес на пазара са достъпни хиляди предложения от различни производители с различни функции и технически параметри. 


Една иновативна и съвременна функция е 3G / 4G и слот за SIM. Тази функция Ви дава страхотната възможност да поставите SIM карта в устройството, с която да ползвате мобилни данни и възможността да осъществите връзка.  Така може да ползвате Интернет, да сърфирате из мрежата , да теглите съдържание, приложения и да провеждате разговори през таблета си. Така устройството Ви става 2 в 1 - едновременно таблет и смартфон. С оглед на тези предимства все повече се търсят таблети с 3G. Естествено с нарастване на търсенето, нараства и предлагането. Големите производители произвеждат различни вариации на този тип устройства, като им добавят допълнителни функции, предлагат се с различен размер на екрана - 7, 8, 9. 9.7, 10.1 инча.  Предлагат се таблети на Prestigio, Lenovo, Acer Iconia, Samsung, Asus и др.  Факт на пазара са и предложения за таблети с 3G с цифрова телевизия, видеорегистратор и дори с навигация с карти на Европа.

 С таблети с 3G винаги ще сте свързани, ще контактувате безплатно през приложенията, ще имате телефонна връзка с близките си и ще сте независими от Wi-fi връзката. Ние поддържаме и разширяваме гамата си от предложения за таблети с 3G.

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com