• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Смартфони срещу таблети. Къде са разликите?

15:44, 24 Февруари 2017 видяна 6236 пъти
3,45 / 5 (637 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Таблети и смартфони. Едни от най-купуваните устройства в последните години. Изключително трудно ще намерите човек на каквато и да е възраст, който да не е използвал или да не е чувал за таблети и смартфони. Повечето хора си мислят, че разликата между тях е просто в големината им и някои от характеристики. Много от търговците също ги слагат в една техническа графа.
Всъщност притежанието на смартфон или таблет може да покаже какъв човек си. Разбира се, ако не притежаваш и двете.
Изследвания показват, че видът на съдържанието и услугите, които ползват притежателите на смартфони и таблети е различно. Оказва се, че хората, притежаващи таблети, ги използват най-често за така наречения „мързелив интернет” – медийно съдържание, забавление, сърфиране из интернет. Смартфоните пък се използват предимно за комуникация и мобилни приложения. Фотолюбителите също предпочитат да снимат със своя смартфон отколкото с таблет.
Друга важна разлика между устройствата е къде хората ги използват. И смартфоните, и таблетите са мобилни. Поради по-малките си размери смартфонът е джобен уред и като такъв сякаш е по-личен на всеки човек. Таблетите по-често са използвани като семейни устройства и се споделят от всички членове на семейството. Анкета показва, че с таблет работим най-често в хола, докато смартфонът взимаме на открито и когато сме на път.
Как да изберем дали таблетът или смартфонът е по-подходящ за нас? И двете технологии имат множество предимства. Но трябва да преценим преди всичко за какво ще ни бъде нужно устройството и къде най-често ни се налага да го употребяваме, както и дали размерите му ще съответстват на възможностите ни за преносимост. Разбира се, не на последно място са и техническите характеристики на таблетите и смартфоните. Има хора, които ги използват само за комуникация и социални мрежи, но съществуват и такива, които употребяват различни приложения, свързани с професията си.
Смартфон или таблет? Най-добре и двете. Никога не знаеш кога какво и в каква ситуация ще ти потрябва.


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com