• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Таблет или лаптоп

15:36, 01 Юли 2016 видяна 8719 пъти
3,44 / 5 (843 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Когато преностимите комютри навлизаха на пазара всеки искаше едно от тези малки устройства. Лаптопите бяха изкючително явление заради тяхната конпактност и производителност бизка до тази на настолните компютри. Тази тогава нова технология бързо се превърна в доминиращ пазара продукт, докато не се появи дори по-компактно и удобно устройство – таблетът. Таблетите предлагат производителността на лаптопите но са по-удобни и лесни за носене. В днешно време до толкова свикнахме с тъчскрийн устройствата, безжичния интернет и социалните мрежи, че е почти немислимо да се отделим от глобалната мрежда дори за час.

Нека направим базово сравнение между лаптоп и таблет:

Едно от големите предимства на преносимия компютър е хадруерът. Пълната хардуарна клавиатура, големия екран, високата резолюция превъзхождат който и да е таблет. С хардуерна клавиатура се пише по-бързо и по-правилно. Екрана е достатъчно голям за разглеждане на снимки и браузване. Компютрите са и по непретенциозни, не е нужно да се стараем да не ги одраскаме или изпуснем. Работата на лаптоп е значително по-лесна, гейминга по-развит а съвместимостта с всякакви софтуерни продукти почти неограничена.

Обаче, по-голямото не винаги е по-добро, същността на тези устройства е била да бъдат мобилни. С времето от преностим компютър, лаптопа се превръща в достоен заместител на настолния, като хардуера с който идва става все по-добър и съответно по-тежък и труден за носене.

Таблети

Тези изключително преносими устройства Ви дават пълен контрол над тъчсркийн дисплея. Гейминга става все по интерактивен, интерфейса на повечето игри е пригоден тъч скрийн управление, като контрол над персонажаили местене на различни фигурки при различните игри. Към интерактивните забавления може да се добави и виртуалната реалност, посредством сензорите на устройството и 360 градусовите изгледи, може да обиколите света от дивана в хола си.

В сравнение с лаптопите дисплеите са по-малки, като цяло устройствата са полеки, като същевременно могат да поберат всичките Ви необходими данни, видео, снимки, книги.

Друго огромно предимство е цената. Можете да закупите таблет на цени от 90 до 900 лв., в зависимост от това от колко глезотийки искате да се възползвате.

За да направите правлния избор, трябва да си отговорите на въпроса - Колко мобилни искате да бъдете? 


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com