• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Гривна Garmin vivosmart

23:48, 01 Декември 2014 видяна 3493 пъти
3,34 / 5 (79 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Ще останете очаровани и впечатлени от елегантния дизайн на фитнес гривната на Garmin. Тя изглежда по-скоро като стилен smartwatch, отколкото като спортен аксесоар. Гладката й повърхност не се нарушава от никакви бутони, а дисплеят е невидим, докато не го докоснете или не получите съобщение от вашия смартфон. Единственият елемент, който нарушава матираната черна повърхност е стилната метална закопчалка с логото на фирмата.

 

 


Сензорният OLED дисплей показва времето, датата, деня от седмицата и вашата спортна активност – изминато разстояние, изгорени калории и етапите, необходими за постигане на поставените ви цели.


Екранът е широк 1,35 инча и 0,14 инча висок, с резолюция от 128 х 16 пиксела, но OLED технологията предлага почти неограничени нива на контраст, висока осветеност и широк ъгъл на видимост.

Умело замаскираният OLED екран не е единственият начин за Vívosmart да комуникира с вас. Гривната предлага предупреждение с вибрация, която да ви напомня, че е време да се раздвижите, ако сте седели твърде дълго на бюрото си, или да ви уведоми, когато сте достигнали своите дневни цели.

Своята истинска интелигентност, обаче, Vívosmart показва, когато е свързан с вашия смартфон. Гривната буквално се превръща в продължение на вашето Android или IOS устройство. Тя може:

Безшумно да привлече вниманието ви към входящи телефонни обаждания, имейли, текстови съобщения или записки от календара ви.

С едно почукване на сензорния екран и с няколко докосвания ще можете да прочетете цялото съдържание на съобщението или електронната поща на дисплея на гривната.

За тези, които често забравят къде са оставили телефона си, Vívosmart може да изпрати сигнал към него и той ще продължи да звъни, докато не го намерите.

Устройството е устойчиво до 50 метра под вода, така че няма нужда да го сваляте докато плувате или си вземате душ.

Тъй като няма бутони, всички настройки на Vívosmart са контролирани чрез приложението за смартфони на Garmin Connect. Просто трябва да го намерите в списъка на съвместими Garmin устройства, да въведете кода от часовника на телефона, и готово.

Гривната обединява в едно елегантен дизайн, проследяване на физическата ви активност и интелигентни уведомления от смартфона ви. Garmin Vívosmart е единственият умен часовник, от който имате нужда.

Моделите можете да закупите от ТУК.

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com