• Таблети на ниски цени - промоция
  • BLACK WEEK ПРОМОЦИЯ
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Аксесоари за таблет

09:42, 25 Юли 2014 видяна 2363 пъти
3,15 / 5 (66 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Какво ви е необходимо, за да работи вашият таблет добре?

Вече сте си избрали или закупили такъв, но може би не знаете как да извлечете максимума от своята нова придобивка. Възползвайте от пълния му капацитет с помощта на правилните аксесоари. Предлагаме ви някои идеи, които може да са ви полезни.

* Вземете си скрийн протектор, за да предпазите екрана от надраскване или удар. Така ще можете спокойно да го пуснете в чантата си, без да се притеснявате, че ключовете или други предмети, които държите вътре ще повредят дисплея. Естествено, протекторът трябва да отговаря на модела на таблета. Има и универсални такива, но все пак се съобразете с диагонала на екрана или най-добре носете устройството със себе си, когато му избирате защита.


* Ако горната ни идея не ви допада, можете да си вземете калъф за таблет. Освен да предпазва вашата нова придобивка той изпълнява и няколко допълнителни функции. В зависимост от вида си той може да бъде проста кесия или да служи като поставка за устройството, а това многократно ще улесни вашата работа. Калъфите са изработени най-често от кожа (изкуствена или естествена, за по-луксозните модели) и се предлагат в различни цветове. Удобно поставен и закрепен вътре, таблетът ще бъде защитен и много по-приятен за употреба. Вариантите на отваеяне на калъфите са различни: вертикално, хоризонтално, тип тефтер, със стойка и т.н. Условието да отговаря на модела на вашето устройство важи с пълна сила и тук.


* Вземете си допълнителна клавиатура. Ако искате да пишете по-дълги текстове на таблета си, ще ви бъде трудно да го направите на капацитивната клавиатура. Това неудобство се преодолява много лесно с купуването на допълнителна такава, за по-бързо и удобно писане. При избора внимавайте за това, какъв порт има таблетът ви и какъв е този на клавиатурата. Логично е да са еднакви. Обикновено това се USB портове. Предлагат се и комплекти – калъф със стойка и клавиатура, което е фантастично улеснение.


* Можете да пишете, рисувате или подчертавате на чувствителния сензорен екран на вашия таблет с помощта на капацитивен стилус-писалка. Това се действия, които трудно бихте осъществили с пръсти, както сигурно сте забелязали вече.

Остава ви само да се забавлявате, така че... какво чакате!


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com