• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Кой е изобретил таблета?

16:43, 24 Февруари 2014 видяна 3495 пъти
3,17 / 5 (116 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Може би си мислите, че таблетът е скорошно изобретение, но не е точно така.

Първият таблет е конструиран през 1988 г. и се е използвал стилус за въвеждане на данни. С изключение на няколко специализирани приложения, той не е бил много популярен. Въпреки това технологията, използвана за създаването му е изиграла важна роля в развитието на сегашното поколение таблети.


Съвременният таблет се е появил в началото на деветдесетте години. Не сте разбрали понеже устройството все пак е разработено и превърнато в лаптоп. Защо точно в това?Главно защото все още никой не е имал идея как да въвежда данни в един таблет без да разполага с клавиатура. След като към таблета е добавена клавиатура се е получил лаптопа такъв, какъвто го познаваме днес. Въпреки това, тези ранни модели са доказали, че има пазар за преносимите компютри, което довело до развитието на идеята.


Следващата стъпка в историята на съвременния таблет е развитието на PDA и на смартфоните. Повечето от технологиите, използвани в таблета, са взаимствани директно от умните телефони. Истински скок напред е било решението да им се сложи операционна система. Това ги е превърнало в преносими компютри. От там и идеята, че поставянето на по-голям екран и повече изчислителна мощност, ще доведат до създаването на нещо ново. Практиката на Apple доказва, че това е точно така, след като през 2002 г. компанията е предложила първия съвременен таблет – известният на всички iPAD.


Таблетът се оказва изненадващо популярен, въпреки че в действителност не е ясно за какво точно може да се използва.Това е една от онези технологии, от които реално никой няма нужда, обаче щом съществува може да и се намери някаква работа. С тази задача много сериозно са се заели в AppStore, Google Play и Windows store, където вече има стотици хиляди полезни (и не чак толкова), приложения за вашия таблет. Той се е превърнал в добър помощник за убиване на скуката. С него можете да сърфирате в Интернет и да споделяте в социалните мрежи всички щуротии, които сте в състояние да измислите. Има хиляди интересни игри, електронни книги или филми, които още не сте играли, чели или гледали. Време е да наваксате.


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com