• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

HAME 3G Wi-Fi Router & 1800mAh Power Bank

22:22, 23 Юни 2013 видяна 3823 пъти
3,12 / 5 (344 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Тенденцията в технологиите е всичко да става все по-малко и по-компактно. Ставаме свидетели как цели персонални компютри биват изместени от по-малки и често по мощни устройства като лаптопи, таблети, смартфони. Но в дните на глобализация използването на всички тези модерни джаджи става почти невъзможно без интернет.
Днес ще Ви представим едно малко, но изключително полезно и функционално устройство – HAME A1. То комбинира 3G, Wi-Fi рутер и зарядно за смартфон и таблет в едно. Как действа? Доста просто. Включвате вашия интернет кабел или 3G устройство с мобилен интернет към HAME A1 и той го преобразува в Wi-Fi сигнал, достъпен в целия Ви дом или в широк радиус навън. Освен, че го разпръсква, той го и засилва. A1 също така функционира и като преносима резервна батерия. С капацитет от 1800mAh, презареждаемата Li-polymer батерия трябва просто да бъде свързана с вашето устройство (смартфон, таблет, notebook) и тя ще го зареди. Уредът е съвместим с всики USB модели и всички операционни системи (iOS, Mac, Windows, Android, Linux). HAME A1 автоматично се свързва и настройва към апарата и операционната система, което го прави изключително лесен за използване от всеки. Притежава защита от прекалено зареждане или прекалено изтощаване, като по този начин се удължава животът му. Има опция за зареждане чрез 220V зарядно, USB кабел или зарядно за кола, а индикаторът на батерията винаги ще Ви държи в течение с колко оставаща мощност разполагате.
С това малко бижу ще оставите притесненията за постоянно падащата батерия на страна и ще се радвате на интернет със скорост до 150 Mbps навсякъде и по всяко време. Освен спокойствието, което Ви гарантира, устройството е особено примамливо с лъскавия си външен вид и размер побиращ се в джоба си.

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com