• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

5 фитнес приложения за вашия таблет

00:22, 13 Февруари 2014 видяна 2031 пъти
3,32 / 5 (118 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Вие сте щастлив притежател на нов таблет и тепърва откривате възможностите, които ви дава.

Гледате любимите си филми, четете книги, непрекъснато сте във Фейсбук и споделяте какво ли не с вашите приятели. Хрумвало ли ви е да го използвате за фитнес треньор? Мислите, че се шегувам? След тежките коледни и новогодишни празници всички ние имаме нужда от малко мотивация, за да стопим натрупаните няколко килограма. Нямате време за фитнес? Вземете си таблет и си свалете няколко приложения за тренировки у дома.

Google Play
за Android, App Store за iOS и Windows store за WP са местата, където можете да намерите всички приложения за вашия таблет.

Ето и няколко предложения:


  • HIIT интервални тренировки – за таблети с Android. Приложението ще ви помогне да си изградите интервална тренировка, редувайки силно интензивни с по-спокойни упражнения. Продължителност на заниманията – между 9 и 20 минути.


  • Daily коремна тренировка (Android) – съдържа тренировъчен график за изпълнение на 6 упражнения за 42 дни – упражненията са нагледно показани и можете да разчитате на гласов асистент, който да ви помага в тренировката.


  • Hot5 Fitness (iOS) – сдобивате се с персонален треньор на вашия таблет – правите упражненията в къщи, в хотела, където и да сте, без ограничения. Дава ви свобода да тренирате когато можете, с ваш собствен ритам и да успявате. Великолепен дизайн, видеоклипове с тренировки и възможност за постигане на изключителни резултати.


  • Zombies, Run! (iOS, Android, WP) – това приложение превръща бягането в игра – ужасяваща и страшна, но и във весело приключение, създадено съвместно с известната писателка Наоми Алдерман. През слушалките ще чувате заповеди и всяващи страх гърлени звуци и стонове. Зомбитата са навсякъде! Има само едно нещо, което можете да направите: Тичайте! Навън, в парка или на пътечката за бягане във фитнеса – зомбитата ви преследват и ви мотивират да тичате, колкото можете, за да се спасите.


  • 100 Push-ups (WP). Няма значение каква е вашата първоначална фитнес форма.

Приложението може да регулира тренировъчния цикъл според текущите ви нужди. Освен това отброява времето за почивка между сериите, събира статистически данни и ви напомня колко сте постигнали.

Преди да се заемете с каквито и да било тренировки – моля, посъветвайте се с вашия лекар.


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com