• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

4 начина да накараме таблета да работи за нас

12:46, 25 Януари 2014 видяна 2748 пъти
3,08 / 5 (142 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Според последните проучвания на пазара, таблетите заемат все по-голямо място в предпочитанията на хората. Това се дължи както на по-ниската им цена, така и на тяхната мобилност. Дисплеят на всеки таблет е по-голям от този на смартфона и е по-удобен за работа. В същото време 7 или дори 10 инчовото устройство е много по-леко от лаптопа и позволява да го носите навсякъде със себе си. Друго негово предимство е, че стартира мигновено. Въпросът е, може ли да вашият таблет да ви помага в работата, а не само в забавленията? Естествено.

Необходими са ви само някои хардуерни и софтуерни допълнения.

Хардуер

   1. За създаване на документи и писане на по-дълги статии или писма ще ви трябват допълнителна, по-удобна клавиатура и мишка. Писането по виртуалната клавиатура е забавно, но ще се изтормозите, ако я ползвате продължително време. Ако решите да ползвате и мишка, добре е да се снабдите с USB хъб, който позволява включването на двете устройства едновременно.

Софтуер


   2. Основното нещо, което ви е необходимо е офис пакет с пълни възможности за текстообработка. Текстовият редактор ще ви позволи да преглеждате текста в различни режими, да поддържате големи файлове, да проверявате правописа.

   3. Dropbox е услуга за съхранение на данни и информация. Чрез нея имате достъп до вашите снимки, документи и файлове навсякъде, където има Интернет. Достатъчно е да инсталирате приложението и да качите файловете си в него.

   4. Вашият таблет може да функционира и като GPS навигатор, стига да го снабдите със съответния навигационен софтуер и с карти. В магазина за приложения има много безплатни програми, но за наистина качествен продукт ще трябва да си платите.

Таблетът ви е наистина универсален – той не спира да ви върши работа дори след като напуснете вашия офис. Лесен за пренасяне, той с лекота се побира в чантата и ви дава възможност за малко довършителна работа, докато пътувате в метрото, чакате в задръстване или висите на опашка. С кое друго устройство можете да си помогнете така?
 


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com