• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Таблети за деца

22:53, 10 Декември 2013 видяна 6018 пъти
3,04 / 5 (136 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Често ли ви се случва да откривате отпечатъци от малки пъргави пръстчета по екрана на вашия таблет? Децата обожават тъчскрийн технологията и се справят с нея почти интуитивно. Понякога по-добре от възрастните, нали така? Може би е време да помислите да вземете отделно устройство на вашето дете, вместо да инсталирате приложения за деца на вашето, и след това да не можете да се доредите до него дори за малко. Наближава Коледа все пак!

При избора на първи таблет за вашето дете потърсете устройства с по-лесно управление и допълнителна функционалност. Има някои неща, на които да обърнете внимание и които са тема на тази статия. Ето ги и тях:

   Издръжливост – абсолютно задължително условие, когато избирате таблет за дете. Дори и при най-кротките и усърдни деца, инцидентите просто се случват. Дали ще го изпуснат или настъпят, или пък чашата със сок случайно ще се разлее отгоре – злополуките няма как да се избегнат. Затова таблетът трябва да е удобен за хващане, с гумирана повърхност на гръбчето и отстрани, а ако няма вграден – купете му добър калъф и скрийн протектор. Някой модели са и водоустойчиви.

   Размер на екрана и мощност – вашият 9 инчов таблет е твърде голям и несъразмерен за детските ръце. За малчуганите по-подходящи се 5 или 7 инчови таблети. Имайте предвид, че предпазните гумирани страни на таблета го правят да изглежда по-голям. Фокусирайте се само към дисплея и неговия размер. Обърнете внимание и на резолюцията, за да не се уморяват бързо очите на детето. Минимумът, за който да настоявате е 800 х 480 пиксела. Не правете компромиси с това. Процесорът също е важен, защото, ако таблетът реагира твърде бавно, това ще изнерви малките му потребители. Не падайте под 800 Mhz тактова честота и... двуядрен процесор е винаги по-добре от едноядрен такъв.

  Операционна система и родителски контрол – таблетите за деца работят с широка гама операционни системи, фокусирани върху безопасното и лесно управление и са с вграден родителски контрол. Той ще ви позволи да ограничите достъпа до Интернет и до приложенията, които децата ви могат да използват. Освен игри, съществуват различни приложения с образователен характер и така таблетът получава по-висок статус от проста играчка – децата учат много по-лесно под формата на игра.


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com