• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Аксесоари за таблет - какво ми трябва, за да работи моят таблет добре.

13:47, 02 Декември 2013 видяна 2595 пъти
3,07 / 5 (118 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Ако вече сте избрали или закупили таблет, ще ви бъде полезно да разберете как да извлечете максимума от него. Можете да се възползвате от пълния капацитет на вашата нова придобивка с помощта на правилните аксесоари. Ето някои идеи, които да ви ориентират в избора.

   Скрийн протектор – предпазва екрана от надраскване и удар. Можете спокойно да го пуснете в чантата си, без да се притеснявате, че ще се надраска от ключове или други предмети, които държите вътре. Изберете го така, че да отговаря на модела на таблета ви. Можете да вземете и универсален, но се съобразете с диагонала на дисплея.

   Калъф за таблет – имате богат избор между кожени, силиконови или други модели..

     - Коженият калъф е най-използваният. В зависимост от вида си той може да бъде проста кесия или да служи като поставка за таблета, а това многократно ще улесни вашата работа. Изработени са в различни цветове и варианти на отваряне – вертикално, хоризонтално, тип тефтер, със стойка и т.н.

    - Силиконов – гъвкав и еластичен, идеално абсорбира силата на удара, ако изтървете вашето съкровище на земята или пода. Калъфът обгръща плътно таблета и трябва да внимавате при избора си – да е с точните размери и да има отвори за всички бутони и жакове.

    - Клавиатура – когато имате да пишете по-дълги текстове, ще се изтормозите на капацитивната клавиатура. Вземете си допълнителна за по-бързо и удобно писане.Внимавайте при избора за това, какъв порт има таблетът ви и какъв е този на клавиатурата. Обикновено това са mini USB или micro USB портове. За ваше удобство се предлагат и комплекти – калъф със стойка и клавиатура.

   Капацитивен стилус-писалка – служи за писане, рисуване или подчертаване – действия, които трудно бихте осъществили само с пръсти. С негова помощ можете да пишете по-бързо и лесно по капацитивната клавиатура.


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com