• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

10 интересни факта и статистики за таблета

12:54, 24 Декември 2013 видяна 2750 пъти
3,15 / 5 (103 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Таблетите са най-новата технологична играчка, създадена да ни забавлява и да улеснява деня ни. Нека ви споделя няколко интересни неща, свързани с тях.

  1. Според най-новите проучвания на пазара, 80% от хората използват своите таблети за забавление и споделяне на информация и 20% за създаване на съдържание и работа.

  2. Притежателите на таблети прекарват най-малко по 90 минути на ден пред тях.

  3. Най-често клиентите избират таблет с размер на дисплея от 10 инча. Разбира се можете да избирате също с диагонал 9.7, 9, 8, 7 или 5 инча. Всеки си има своите предимства

 – малките са по-мобилни и се събират лесно в чантата ви. По-големите са подходящи, ако прекарвате повече време за сърфиране в Интернет или работите с документи. Съгласете се, че няма нищо по-страхотно от HD филм на голям екран, който все пак се побира в ръцете ви.

  4. Повечето таблети тежат под 700 грама. Сравнете това с един лаптоп, който ще ви скъса рамото, докато го носите с вас. Мили дами, ние рядко носим само по една чанта, нали така?

  5. 80% от потребителите споделят, че таблетът е подобрил баланса между времето им за работа и за забавления. Какво по-хубаво от това да провеждате онлайн разговори с клиенти или четете/отговаряте на имейли, докато си пиете капучиното в някое приятно заведение. Всяко кафене с Wi Fi може да бъде вашият офис.

  6. 54% от притежателите на таблети са на 34 години и нагоре.

  7. 88,3% от хората използват таблета си при пътуване. Повечето модели са снабдени с GPS навигатори. Откриването на адреси става толкова лесно, докато шофирате в града. Най-прекият път от точка А до точка Б е изписан на екрана пред очите ви.

  8. 25% от притежателите на таблети четат по-малко печатни книги и повече електронни. Достатъчно е само да се огледате, докато пътувате във влака или автобуса и ще забележите колко много хора са забили нос в някакъв екран.

  9. Колкото и невероятно да звучи, 25% от собствениците на таблет го използват докато са в...тоалетната. Може би им замества вестника – не знам.

  10. В Google store до момента има 1 000 000 приложения за вас, а в Apр store – над 500 000. Единственият проблем е кое от всички да изберете. Ориентирайте се по рейтингите, оставени от потребителите преди вас.


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com