• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Защо имам нужда от таблет, ако вече имам смартфон?

22:37, 17 Ноември 2013 видяна 2608 пъти
3,02 / 5 (121 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Ако сте от хората, които си задават този въпрос ще ви предложа няколко отговора.

   Естествено, таблетът не може да замени телефона ви, но може да го допълни. В ерата на Интернет, способността ни да общуваме където и да сме е само част от картинката. И вече не ни е достатъчно. Искаме също цялата ни лична и бизнес информация да бъде лесно достъпна, удобна за използване и за споделяне. Ето тук таблетът побеждава смартфона.

   Със своя чувствителен на допир екран таблетът позволява информацията да се вижда много по-ясно, отколкото на телефона ви. Всеки, който се е борил да прочете факсове, електронни таблици, PDF файлове, уеб страници или доклади на екрана на телефона си знае за какво говоря.

   Сравнете това с типичния за таблет размер на екрана - между 7 и 11 инча - и ще видите колко по-удобно е преглеждането на един документ или уеб страница. Добавете и лесното използване на сензорния екран, който позволява страниците да бъдат премествани, увеличавани и намалявани с едно движение на пръстите, и ще получите по-добра представа защо тези устройства са наистина незаменими. Да не забравяме, че гледането на филми или четенето на книги е в пъти по-комфортно на големия дисплей на таблета.

   Вярно е, че смартфоните са страхотни за получаване на имейли, докато пътувате, но таблетът позволява много по-лесно да прочетете и да отговорите на съобщенията. Това се дължи на по-големия размер на дисплея и виртуалната, чувствителна на допир клавиатура. В действителност целият работен екран на вашия таблет, включително размера на шрифта, може да се адаптира според предпочитанията ви.

   Не забравяйте, че можете да правите видео и конферентни разговори чрез VoIP системи като Skype и Google по-лесно от всякога. Тези мрежи ви дават възможност за споделяне на файлове и мигновени съобщения.

Така че, където и да сте – във влак, самолет или кола, чакате на летище или гара, в бар или в търговски център – със слушалки и връзка с Интернет, можете винаги да сте на линия с вашия таблет.


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com