• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

3D игри на таблети

19:45, 09 Ноември 2013 видяна 4840 пъти
3,01 / 5 (180 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Възможни ли са 3D игри на таблет?

Възможно е и още как! Таблетите не са направени само за скучни неща като сърфиране в Интернет или четене на книги, но и за игри! Изследванията показват, че в 80% от случаите таблетите се използват за забавление. Внимание – възможно е пристрастяване!
Качеството на 3D игрите значително се е подобрило през последните няколко години. Отминаха дните, когато Angry Birds и Temple Run бяха на върха на класациите в Android. В днешно време, можете да намерите почти всякакъв вид игра според вашите желания. Имате на разположение ролеви игри, състезателни и екшън игри, пъзели, логически 3D игри както и всякакви други в приложенията на Apple и Google Рlay. Те предизвикват не само хардуера на вашия таблет с невероятна си графика, но и вашите умения, логическо мислене и рефлексите ви. През последните няколко години мобилният графичен дизайн и особено дизайна на игрите бележи непрекъснат възход и предлага невероятна визия и ефекти.

Технически изисквания

Ако имате достатъчно енергия под сензорния екран, 3D игрите на таблета са невероятно занимателни и дори пристрастявящи. За да можете да играете 3 измерни игри обаче има някои изисквания към хардуера, на които да обърнете внимание, когато купувате таблет.

   1. Най-важното при 3D игрите е високотехнологичната графична карта с вграден ускорител, за да можете да се насладите на невероятната графика и изображения.

   2. Ще ви е нужен също поне двуядрен процесор с 1.4GHz тактова честота, за да не забива таблетът, докато играете.

   3. Търсете таблет с минимум 1GB оперативна памет и най-малко 16 GB вътрешна памет, особено за по-тежките игри.

   4. Обърнете внимание на дисплея – 1024 х 600 или 1280 х 800 пиксела в най-масовите 7 инчови таблети е препоръчителната резолюция.

Ако не ви се четат технически спецификации, прочетете поне в описанието на таблета дали поддържа 3D игри. Това е най-малкото, което може да направите, за да не се разочаровате после.

Вградената операционна система на вашия таблет определя и приложенията, а следователно и игрите, до които ще имате достъп.


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com