• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Защо да използвам таблет?

22:27, 28 Октомври 2013 видяна 2619 пъти
3,18 / 5 (92 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Персоналният компютър се промени драстично през последното десетилетие. Настолните компютри бяха заменени по популярност от лаптопите, които на свой ред сега са застрашени от таблетите. Всички тези устройства са компютри, но те имат различни приоритети. Вярно е, таблет обикновено се използва за възпроизвеждане на съдържание и за забавление и по-малко за работа, но не защото не го бива и в това.
И така да преминем направо на въпроса защо да използваме таблет, а не лаптоп или дори смартфона си? Има няколко важни причини да го направите.

 


     1. Таблетът е мобилен, което означава достатъчно лек, тънък и компактен, за да се побере в чантата ви. Теглото му е под килограм и ако  някога сте мъкнали лаптоп в чанта на рамото си, знаете за какво говоря. В същото време батерията му позволява няколко часа безпроблемна работа.


     2. Таблетът има по-голям дисплей от този на смартфона ви и се доближава по параметри до някои лаптопи. С диагонал между 7 и 13 инча екранът на таблета е много по-комфортен за четене на текстове или гледане на видео, а очите ви се натоварват по-малко. Таблетът работи със сензорен дисплей, който реагира на вашите докосвания, а това е много приятен и лесен начин за управление на съдържанието.


     3. Таблетът има на разположение огромен брой приложения, които просто не са достъпни никъде другаде. Всички те ви дават нови възможности и подобряват функционалността на устройството.


     4. Всеки таблет има Wi-Fi, тоест може да го ползвате навсякъде където има Wi-Fi достъп – у дома, в кафенета, заведения или гари.


     5. Повечето модели таблети са значително по-евтини. Това е основен показател при взимане на решение защо да си вземем таблет – портфейла ни. Съотношението цена-таблет, цена-лаптоп например, определено е в полза на таблета.

И така – да обобщим най-важните причини поради които да изберем таблета: създаден за докосване с лек и тънък дизайн, проста и отзивчива операционна система с приятен интерфейс и вселена от приложения.

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com