• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Кое е по-важно при избора на таблет - дизайнът или марката?

11:57, 16 Октомври 2013 видяна 2654 пъти
3,04 / 5 (136 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Името на марката вече не е цар, когато става въпрос за това как потребителите избират какъв таблет да си купят. Те са много по-фокусирани върху достъпността. Хората поставят дизайна и цената над името на производителя при избора си.

Какво казват специалистите?

Най-новите проучвания показват, че прекарваме около четири часа на ден, настанени пред компютър, лаптоп или таблет. В по-голямата си част това време е посветено на забавления, като например компютърни игри, четене, гледане на телевизия на живо или слушане на музика. Доста време посвещаваме на общуването чрез социалните мрежи и електронна поща, редактиране, писане или търсене на информация, проверка на новините и времето.
Ако искате да се наслаждавате на тези часове, държейки в ръце марков таблет – страхотно. Марката ви гарантира определено качество и стандарт. Помислете само дали цената, която ще платите съответства на целите, за които ще го използвате.
Ако пък решите да подходите по-прагматично по въпроса, също няма проблеми - производителите на тези умни машинки се надпреварват да предлагат все по-качествени продукти, така че реално няма голямо значение кой от тях ще изберете.

Предимствата


Марковият таблет ви гарантира по-високо качество на вложените материали, по-бърз процесор, по-добър дисплей, повече екстри. Разбира се на определена цена. Стилът и марката са неща, с които да събирате очите на приятелите си. (Освен ако таблетът не ви трябва за бизнес цели.)  
Изборът на таблет може да бъде продиктуван от вашата привързаност към дадена марка, но може да бъдете привлечен и от грабващ окото външен вид.
Доброто дизайнерско решение, дори да не е от известна марка, но отговарящо на бюджета и нуждите ви, е разумен избор. Не се нахвърляйте на скъпо устройство, ако няма да използвате всичките му възможности. Изберете нещо с добро качество и надежден сервиз.
 
Изборът

Изправени пред витрините на магазина в чудене кой е вашият таблет, потърсете баланса между стил и икономичност, между робуването на дадена марка и прагматичност, между дизайн, марка и цена.
 


Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com