• Таблети на ниски цени - промоция
КУПИ ТАБЛЕТ НА НИСКА ЦЕНА.ГОЛЯМ ИЗБОР НА ТАБЛЕТИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ТАБЛЕТ С ANDROID, iOS, WINDOWS. ТАБЛЕТ С НАВИГАЦИЯ. ТАБЛЕТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ГАРАНЦИЯ, НАЛИЧНОСТ, ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА.

Таблети – екстра или необходимост

23:51, 08 Октомври 2013 видяна 2982 пъти
3,19 / 5 (192 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


В съвременния, забързан век, удобството да носите най-новите технологии навсякъде със себе си е несравнимо. В този смисъл предимствата на таблетите не са за подценяване.


Що е то - ТАБЛЕТ?

 

Таблетът притежава собствен процесор и оперативна система и е един напълно функциониращ компютър, сравним с лаптоп. Съотношението цена таблети и цена лаптопи, определено е в полза на таблета и го прави по-достъпен за повече хора.

Таблетът е по-лек и мобилен. Събира се в чантата ви без проблеми. Сензорният му дисплей е лесен и удобен за работа. Той е по-голям от екрана на смартфона ви и не натоварва толкова много очите при четене на файлове или книги.

Тези устройства навлизат все повече в ежедневието ни и начините, по които можете да ги използвате се ограничават единствено от вашето въображение.


Таблетът ви е необходим когато...

 

Нямате офис, а често ви се налага да се срещате с клиенти. Таблетът може да ви бъде много полезен. Ще можете да работите от всяко място с Wi-Fiдостъп.

 

Трябва да създавате документи или презентации за вашата работа, а много пътувате. Таблетът ви е нужен, за да не ви боли рамото от мъкнене на лаптоп.

 

Искате да проверите електронна си поща, Facebook страницата си или да сърфиране в Интернет. Големият дисплей на таблета е много по-добър и удобен за целта от малките екрани на телефоните.

 

Пътувате дълго до работното си място. Тогава таблетът ви е необходим, за да прогони скуката и разведри деня ви.

 

Ако ви трябва таблет за четене на книги, гледане на видео, да проверите прогнозата за времето или как е завършил мачът на любимия ви отбор – няма проблеми, ние все пак не сме машини и от време на време ни е необходима почивка. Можете да го направите с една ръка, докато се излежавате на дивана.

 

В зависимост от вашите изисквания можете да изберете съотношението таблет цена, така че да отговаря на бюджета и нуждите ви. Тази технологична джаджа все още ви се струва глезотия? Помнете, че понякога и екстрата е необходимост.


Коментари

avatar

Петър 2013-10-30 15:24:18

вече е необходимост :)

Напиши коментар

« Обратно към блога
  
 
 
 
 

 

 

 

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
gps навигация

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

gps за камион

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

gps навигация leos

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
VIVACOM - 0876 82 32 32
office@iskamtablet.com